Aankoop grond

Recent hebben wij de mogelijkheid gekregen grond aan te kopen in de omgeving van Adétikopé in Togo. Een eigen plek zou enorm bijdragen aan de stabiliteit en continuïteit van ons werk. Doneer een aantal m2 via deze donatiepagina.

Voor de kinderen hebben we een vast adres nodig waar zij naar toe kunnen. Zo kunnen wij op verschillende manieren de hulp en ondersteuning geven die zij nodig hebben. Onze lange termijn ambitie is het oprichten van een educatief centrum met o.a. een eigen basisschool, waar kinderen gratis naar school kunnen, maar ook een locatie waar de kinderen naschoolse programma’s kunnen volgen en waar de tieners zonder diploma een cursus kunnen volgen.

De Stichting in Nederland heeft door middel van terugkerende donaties voldoende middelen om het programma in Togo blijvend te kunnen ondersteunen. Echter heeft de Stichting onvoldoende middelen om de aankoop van de grond te kunnen financieren.

Wij zouden minimaal € 15.000 en maximaal € 45.000 willen ophalen. Hieronder ziet u hoe wij het geld denken te besteden. Ook met minimale middelen zouden we dit stuk grond alvast kunnen gebruiken voor activiteiten en programma’s. Het bouwen van een centrum zal dan stap voor stap in de loop van jaren gebeuren zoals gebruikelijk is in Togo.

Voor het runnen van ons huidige programma zou 1 stuk grond voldoende zijn. Voor onze lange termijnvisie zouden we 2 stukken grond van 600 m2 nodig hebben voor de realisatie van onze eigen school.

Uw donaties zijn van harte welkom om onze ambities waar te kunnen maken! Dit kan door middel van het kopen van een aantal m2 grond.
De prijs per m2 grond is € 25.
Steun ons en doneer voor de aankoop van een aantal m2 grond door deze link te volgen naar de iDeal donatie pagina, het te doneren bedrag is aanpasbaar.

Meer informatie over de visie rondom de aankoop van grond en de mogelijkheden voor ondersteuning staat in dit document.


REAGEER

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s