Red een kind!

Richard is een jongen van 11. Zijn vader is overleden en zijn moeder alcoholist. Ze leent zich uit als prostituee om wat geld binnen te krijgen, maar voor Richard heeft ze geen oog. Al twee jaar lang kijkt ze niet meer naar hem om. Een leerkracht heeft hem nu in huis genomen, maar met vier eigen kinderen wordt dit financieel een (te) zware klus. Wij willen de leerkracht helpen en hem tegemoet komen door Richard te sponsoren, zodat hij naar school kan blijven gaan.

Kinderen zonder onderwijs hebben praktisch geen toekomst. Ze hebben geen kans op een baan en dus geen inkomsten. Daarom zetten wij ons ook in voor deze kinderen. Voor €12,- per maand helpt u een kind naar school!

Ook Koamivie, 11 jaar oud, heeft dringend hulp nodig. Zijn vader is overleden, zijn meoder vertrokken naar de stad. Hij bleef achter met zijn oudere broer en zijn schoonzus. Koamivie’s broer is vaak weg en de teleurstelling die zijn vrouw daardoor heeft, reageert ze af op Koamivie.

Fidele en Marcelinna, 12 en 15 jaar oud, hebben ook geen vader meer. Hun moeder kan met moeite voor drie kinderen zorgen. Eén kind kan gelukkig mee doen met het programma van ‘Compassion‘, maar de andere twee zijn te oud. Ook zij hebben dringend hulp nodig.

Akouvi woont nu bij haar oma. Haar oma heeft een te laag inkomen, waardoor Akouvi niet naar school kan.

Geef deze kinderen een kans! Help Richard, Koamivie, Fidele, Marcelinna en Akouvi naar school!

JA, IK WIL HELPEN!


REAGEER

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s