Groot nieuws: aankoop grond gelukt!


We zijn zo ongelooflijk blij, Willen Programs heeft nu officieel een eigen terrein in Adetikope! Adjete is voor een maand terug naar Togo voor de aankoop van een geschikt terrein. Het WP-team had al zoveel mogelijk voorwerk gedaan, dus de eerste week kon hij al gelijk verschillende percelen bekijken en contact met de eigenaars zoeken. Aan het eind van de week bleef er eigenlijk maar 1 stuk grond over die geschikt was. Goede locatie, iets hoger gelegen, betrouwbare eigenaar. Afgelopen maandag (8 mei) zijn de documenten ondertekend en is Willen Programs dus officieel de eigenaar geworden. Groot voordeel is dat dit terrein al ommuurd is, waardoor het al een stukje veiligheid en privacy heeft. Ook is er ook zonder gebouw al schaduw aanwezig dankzij de mangobomen. Zolang het niet regent zal dit vanaf nu dan ook de plaats worden waar alle activiteiten plaatsvinden. 

Bijgevoegde foto’s zijn van vanmiddag. De oudere kinderen zijn bij het voor het eerst openen van de poort geweest en hebben vervolgens geholpen het terrein schoon te maken. En alvast de mango’s getest . Zo te zien smaken ze goed!

Zaterdag 13 mei zal er een openingsfeestje gehouden worden samen met iedereen die betrokken is bij Willen Programs in Togo.  De beelden daarvan zullen we nog doorsturen.

Dank aan God, en dank aan u die op welke manier dan ook uw bijdrage hebt geleverd.

Wij gaan verder met de tweede fase: het ontwerpen van een functioneel gebouw en fondsen werven om dit gebouw te realiseren! We nodigen u uit ook bij te dragen aan deze volgende fase.

Advertentie

REAGEER

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s